Lys og varme – oppsummering dag 3

 

sommer

Det går an å late som om det er sommer.

Finnmark i juni behøver ikke nødvendigvis bety late dager på stranda med en parasolldrink lett tilgjengelig. Som trøndere er vi ikke akkurat bortskjemt med sommervarme – men føles likevel spesielt å ratte rundt med varmen på full guffe på denne tida av året.

På turen mellom Kirkenes og Hammerfest var været så vekslende at et eventuelt kommentatorspor med meteorologer ville framstått som lyden av en travkommentator på speed. I det ene øyeblikket bjørketunge lier badet i sol – i det neste kølsvarte bergnabber i hvitt slør.

Fordelene er at pissepausene blir av det usedvanlig korte slaget. I tillegg får vi østlandssommeren slengt i fjeset så snart vi sveier innom diverse sosiale medier.

Vi kan jo late som om det er sommer.

Diskusjon