Temmelig langt igjen…

Det e langt igjen te Royal Albert Hall,

Status per 27. mai...
Status per 27. mai…


I fra Namsos å te Royal Albert Hall
I fra Kirkenes og Hammerfest,
Fra Vinstra å fra Kvål.

Akkurat nå føles hele prosjektet ut til å være langt fra målet. Vår eminente vogn står i skrivende stund i mer enn sju steiner på et bortgjemt verksted i Trondheim, men Torbjørn lover at alt skal være klart til fredag 3. juni.

Da retter vi panseret i retning Kirkenes; en god del usedvanlig gode steinkast fra Namsos. Vi kjører via Sverige og Finland nordover, og skal plante beina på endestasjonen til både E6 og Hurtigruten søndag 5. juni.

Men aller først skal vi altså sette sammen bilen. Torbjørn er allerede godt i gang med å montere både stereo og taktrekk, så da er vel resten kun plankekjøring.

Nevnte vi at vi foreløpig ikke har satt inn motoren?

Diskusjon